گندم و جو با کیفیت که مادهاولیه برای تولید نان بعنوان قوت غالب ایرانیان بوده، در یک چرخه_ی ارزشمند که از کشاورز شروع می شده و به نانوا میرسیده است سالهای سال، کار کرده است. اما چند وقتی است که بواسطه عوامل مختلف از جمله سیاست خرید تضمینی گندم و تلاش برای خودکفایی در حجم گندم تولیدی این چرخه دچار عیب و نقصان شده. در نتیجه این عیب کیفیت گندم از میان معیارهای تولید گندم حذف شده است. گروه تولیدی کشاورز نانوا تلاش میکند این خللی که در چرخه ی نان ایجاد شده را با تولید گندم و نانِ با کیفیت مرتفع کند. همه محصولات گروه کشاورز-نانوا از بذر بومی که به روش سنتی تبدیل به آرد و ... شده استفاده میکند. هم اکنون در مناطق مختلف در پهنهی جغرافیایی ایران همکاران گروه تولیدی کشاورز-نانوا به کشت گندم بومی می پردازند و در غالب نظام سهم بری در گروه تولیدی کشاورز-نانوا سهیم هستند.